Mange mennesker ville hoppe på sjansen til å forbedre stemningen i huset sitt, men de føler ofte at det bare er for dyrt. Dette trenger ikke å være sant; du kan gjøre mye interiørdesign på egen hånd, samtidig som du sparer penger. Denne artikkelen vil lære deg noen gode tips som ikke vil bryte banken.

Velg dine farger nøye når du ser på males et rom. Du ønsker å velge farger som går godt sammen og kompliment hverandre. Du ønsker ikke farger som sammenstøt og kjempe for oppmerksomhet. Du vil at fargene skal gli sammen og føle seg naturlig. Ikke gå med for mange lyse farger, eller du risikerer overveldende sansene.

En flott interiør-design spissen er å begynne å sjekke ut design magasiner. Det er mange magasiner der ute som vil lære deg alt om hvordan du kan designe ditt hjem og hage, og de vil også gi deg massevis av tips. De vil også holde deg oppdatert på alle de nyeste stil trendene.

Kontroller at du har all lagringsplass du trenger. Du vil aldri få et rom som ser ut som den kom ut av et magasin hvis det er rot overalt. Se etter attraktive beholdere dekket i et stoff som passer til resten av rommet. Når du gjør lagring en del av design, er det lett å lage et rom ser fabelaktig.

En overflod av tilbehør og møbler vil trolig føre til at rommet ditt vises små og trange. En klokere trekk er å velge en eller to viktige møbler i rommet og maksimere den åpne plassen.

Har du hørt det gamle ordtaket om å ta av seg ett smykke før du forlater hjemmet ditt? Den samme regelen gjelder interiørdesign. Når du er ferdig med å dekorere et rom, gi det et godt utseende og bruke litt tid på å redigere ned designen din. Selv om du elsker hver pute, plante eller bilde i hjemmet ditt, vil du ikke at et rom skal se rotete ut.

En god interiørdesign spissen er å ikke bli for båret bort med å vise frem din store TV eller underholdningssystem. Når vennene dine er over, vil de ikke være tilbøyelig til å snakke med en gigantisk TV stirrer dem ned. Hvis du fremdeles verdsetter samtaler, må du sørge for at TV-en ikke er i fokus.

Wallpaper bare halvparten av rommet ditt. Det kan koste mye penger å pusse opp vegger. Tenk utenfor boksen og bruke tapet på bare deler av veggene. Hvis du setter en kant mellom tapet og maling det skaper et interessant utseende. Dette er en god måte å spare penger og gjøre hjemmet ditt ser stilig på samme tid.

Prøv en aksent vegg. Hvis de hvite veggene dine driver deg til vanvidd, men du er overveldet av fargevalg og er redd for at du vil gjøre en feil, kan en aksentvegg være svaret. Ved å male bare én vegg, vil du legge til en fargepop på rommet ditt uten risiko for at den blir overveldende. Prøv dette på veggen bak en seng, under en frokostbar, eller til og med taket!

Som du nå kan se, er det ikke vanskelig å være din egen interiørdesigner. Når du bruker alle tipsene i denne artikkelen, kan du seriøst lyse opp hjemmet ditt og gi gode vibber til alle gjester.